Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
  • Valitse palvelu
  • Valitse asiantuntija
  • Vastaanottoaika
  • Yhteystiedot

Valitse henkilö, jolle haluat aikaa varata

Joensuu

Päivi Koskela

Näytä lisätietoja

Päivi Koskela on psykologi, Theraplay- ja psykoterapeutti, joka on perehtynyt lasten ja lapsiperheiden kanssa työskentelyyn. Uudet asiakkaat: keväällä 2017 on paikka yhdelle kela-kuntoutuspsykoterapialle, syksyllä 2017 vapautuu useampi paikka. Yksittäisiä keskusteluaikoja on saatavilla ottamalla yhteyttä suoraan Päiviin.

Lasten psykoterapia Aikuisten yksilöterapia Theraplay-terapia Työnohjaus Koulutukset KELA:n vaikeavammaisten lääkinnällinen kuntoutuspsykoterapia

Raija Ojala

Näytä lisätietoja

Raija Ojala on psykologi ja psykoterapeutti, jolla on pitkä kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä koulupsykologin työstä.

Nuorten yksilöpsykoterapia Aikuisten yksilöpsykoterapia Pariterapia Perheterapia Kriisien ja traumojen hoito KELA:n vaikeavammaisten lääkinnällinen kuntoutuspsykoterapia

Kuopio

Merja Hirvonen

Näytä lisätietoja

Merja Hirvonen on psykologi, kouluttajapsykoterapeutti (perheterapia) ja työnohjaaja. Uudet asiakkaat: Kela-perheterapia-aikoja sekä yksittäisiä keskusteluaikoja on saatavilla ottamalla yhteyttä suoraan Merjaan.

Pariterapia Perheterapia Nuorten psykoterapia DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia) Työnohjaus

Johanna Kurru

Näytä lisätietoja

Johanna on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

Lasten psykoterapia Nuorten psykoterapia DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia)

Pirkko Hänninen

Näytä lisätietoja

Pirkko Hänninen on psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja. Uudet asiakkaat: Kela-kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä, yksittäisiä keskusteluaikoja on saatavilla ottamalla yhteyttä suoraan Pirkkoon.

Nuorten yksilöpsykoterapia Aikuisten yksilöpsykoterapia DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia) Työnohjaus

Riikka Simonaho

Näytä lisätietoja

Riikka on psykologi, psykoterapeutti (perheterapia) ja työnohjaaja. Uudet asiakkaat: keväällä 2017 on paikka yhdelle kela-perheterapialle, yksittäisiä keskusteluaikoja on saatavilla ottamalla yhteyttä suoraan Riikkaan.

Pariterapia Perheterapia Lasten psykoterapia Nuorten psykoterapia DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia) Työnohjaus

Iisalmi

Päivi Poutiainen

Näytä lisätietoja

Päivi Poutiainen on psykologi, kouluttajapsykoterapeutti (perheterapia), työnohjaaja ja työterveyspsykologi. Uudet asiakkaat: Keväällä 2017 kela-kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä, syksyllä 2017 vapautuu paikkoja. Yksittäisiä keskusteluaikoja on saatavilla ottamalla yhteyttä suoraan Päiviin.

Pariterapia Perheterapia Lasten psykoterapia Nuorten psykoterapia Aikuisten yksilöpsykoterapia DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia) Työnohjaus