Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930

Päivi Poutiainen

Perheterapiaan, kognitiiviseen psykoterapiaan ja DDP-menetelmään erikoistunut psykologi ja psykoterapeutti kaiken ikäisille asiakkaille Iisalmen toimipisteessä.

Pätevyydet:

  • psykologi, psykoterapeutti (VET perheterapia), kognitiivinen psykoterapia, KELA-pätevyys nuoret ja aikuiset sekä perheterapia, DDP-terapeutti (koulutuksessa), työterveyspsykologi
  • perhe- ja pariterapia, lasten ja nuorten psykoterapia, erityisesti DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia), aikuisten yksilöpsykoterapia
  • työnohjaaja
  • kouluttaja

Työkokemus perheneuvolan psykologityöstä, lasten, nuorten ja perheiden psykoterapiasta yli 20 vuotta. Työnohjaajana on toiminut yksilö-, ryhmä-, yhteisötyönohjauksissa ja esimiesten työnohjauksissa ja kouluttajana perheterapeuteille ja lähialojen asiantuntijoille.

Toimipaikka: Iisalmi

 

Takaisin

Yhteystiedot
paivi.poutiainen@coronaria.fi
puh. 050 512 4828

"Olen psykologi ja psykoterapeutti (VET perheterapia) ja KELA voi tukea antamaani yksilöpsykoterapiaa ja perheterapiaa nuorille ja aikuisille. Teen työtä kognitiivisen ja ratkaisu- ja voimavarakeskeisen viitekehyksen kautta.

Tapaan mielelläni niin nuoria, aikuisia kuin lapsia ja perheitä tai pariskuntia yhdessä ja erikseen.Yhteinen työskentelymme voi olla muutaman kerran elämäntilanteen jäsentelyä tai voimme sopia pitemmästä työskentelyprosesista yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi ja psyykkisten oireiden helpottamiseksi.

Työskentelyotteeni on aktiivinen. Olen erityisesti hankkinut kokemusta terapiatyöstä sijoitettujen lasten ja nuorten sekä heidän hoitajiensa kanssa ja perehtynyt DDP-työskentelyyn kiintymyssuhteiden vahvistamiseksi ja traumaattisista kokemuksista selviämiseksi."