Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930

Pirkko Hänninen

Kognitiiviseen ja DDP-terapiaan erikoistunut psykologi ja psykoterapeutti nuorille ja aikuisille. Vastaanotto Kuopiossa.

Pätevyydet:

  • psykologi, psykoterapeutti (YET kognitiivinen psykoterapia), KELA-pätevyys nuoret ja aikuiset, DDP-terapeutti (koulutuksessa)
  • nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapia, DDP-terapia (vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia)
  • työnohjaaja

Työkokemus perheneuvolan psykologin, terveyskeskuspsykologin ja psykoterapeutin (nuoret, aikuiset) työkokemus yli 25 vuotta. Työnohjaajana sekä yksilötyönohjaus (erityisesti hoitosuhteet), ryhmä- ja yhteisötyönohjaus sekä esimiesten työnohjaus. 

Toimipaikka: Kuopio

 

Takaisin

Yhteystiedot
pirkko.hanninen@coronaria.fi
puh. 050 320 4766

"Olen Tietotaito Group Oy:ssä Kuopiossa toimiva psykologi ja psykoterapeutti.  Psykologin työtä olen tehnyt noin 25 vuoden ajan, psykoterapeuttina toiminut pian 15 vuotta.  Työssäni toteutan kognitiivisen psykoterapian viitekehyksestä nousevia teoreettisia ajatuksia sekä menetelmiä. 

Viime vuosien aikana olen saanut työhöni uusia varhaisiin kiintymyssuhteisiin liittyviä näkökulmia vuorovaikutteisen kehityspsykoterapian (Dyadic Developmental Psychotherapy DDP) parista.

Yksilöpsykoterapiatyötäni teen aikuisten ja nuorten kanssa.  Olen KELA:n palveluntuottaja, joten tietyin edellytyksen Sinulla on mahdollisuus saada KELA:n tukea työ- tai opiskelukykyä tukevaan ja parantavaan psykoterapiaan vastaanotollani. 

Yksilöpsykoterapiatyön lisäksi teen työtä lasten ja nuorten perheiden parissa, mihin liittyen työskentelyni painopiste asettuu vanhemmuuden kysymyksiin ja lapsen tai nuoren ja hänen vanhempiensa välisten vuorovaikutussuhteiden tukemiseen. 

Psykoterapeuttinen työskentelyotteeni on aktiivinen.  Näen muutoksen mahdollisuuden perustuvan psykoterapiassa potilaan ja terapeutin väliseen hyvään ja tasaveroiseen yhteistyösuhteeseen.  Sekä psykoterapian tavoitteista että menetelmistä ja hoitoa määrittävistä käytännön asioista, kuten hoidon pituudesta ja tiiviydestä sovitaan yhteisesti."