Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.

Tule meille töihin

Neuropsykologi – tule mukaan huippujoukkoon!

Coronaria Tietotaito tuottaa ja kehittää psykologipalveluja yksilö- ja perhepalvelujen (perheneuvola-, psykoterapia- ja neuropsykologiset palvelut) sekä työterveyshuollon ja muiden työelämäpalvelujen alueilla.

Etsimme Kuopion tiimiimme monipuolisesta neuropsykologityöstä kiinnostunutta neuropsykologia tai neuropsykologian erikoistumiskoulutuksessa olevaa psykologia.

Työhösi kuuluu mm. neuropsykologiset arvioinnit, yksilökuntoutus sekä erilaiset konsultaatiot. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus osallistua valtakunnalliseen kuntoutuksen kehittämistyöhömme ja uusien toimintamallien rakentamiseen yhdessä muiden neuropsykologiemme kanssa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkan, vahvan kollegiaalisen tuen, joustavan työajan sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmi itsellesi sopivaksi. Laaja asiantuntijaverkostomme mahdollistaa oppimisen toinen toisiltamme ja sitä myötä oman osaamisen haastamisen ja kehittämisen. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen neuropsykologinen työnohjaus sekä työterveyspalvelujen ohella sairauskuluvakuutus ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuurietu ja lounaskortti.

Odotamme sinulta yhteistyökykyistä työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta moniammatilliseen yhteistyöhön.

Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia ja myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. 

Lisätietoja antaa neuropsykologi Kirsi Eskelinen, puh. 050 5659 826, kirsi.eskelinen@coronaria.fi

Hakuaika on 22.10. - 11.11.2018.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:

https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus