Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930 tietotaito@coronaria.fi

Tie­to­tai­to on nyt osa Co­ro­na­ri­aa

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy on ostanut psykologi- ja työelämän palveluja tuottavan Tietotaito Group Suomi Oy:n, jonka liikevaihto on noin 2,8 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on toimintaa Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Iisalmessa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Kaupan myötä Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy kasvaa Suomen suurimmaksi psykologipalveluita tarjoavaksi yritykseksi.

Lue lisää →


Hoi­ta­va kiin­ty­mys - te­ra­peut­ti­nen van­hem­muus -täyden­nys­kou­lu­tus al­kaa elo­kuus­sa 2017 Poh­jois-Sa­vos­sa.

Ryhmämalli on suunniteltu tueksi sijais- ja adoptiovanhemmille sekä hoitajille ja vanhemmille, joiden hoitamat lapset ovat kokeneet traumoja ja kiintymyksen ongelmia. Ryhmän tavoite on lisätä ymmärrystä lasta kohtaan, tutkia keinoja soveltaa ymmärrystä vanhemmuuteen ja kasvatukseen sekä lisätä vanhempien taitoja ja itseluottamusta.

Lue lisää →


Köm­pe­löt ir­ti­sa­no­mi­set jät­tä­vät jäl­jen kaik­kiin, sa­noo asian­tun­ti­jam­me Pirk­ko-Lii­sa Hyt­ti­nen Itä-Suo­men Lääke­tie­de­ta­pah­tu­mas­sa Kuo­pios­sa.

Siispä YT-neuvottelujen ja irtisanomisten prosessin fiksu hoitaminen on erittäin tärkeää. Sen aiheuttamat tuntemukset vaikuttavat valtaisasti työyhteisön toimintaan tulevaisuudessa. Irtisanottujen kokemukset eivät koskaan ole hyvät, mutta mahdollisimman hyvä prosessin hoitaminen nopeuttaa toipumista ja uuden elämän aloittamista. Työnantajakuvan lommojakin voidaan näin estää.

Lue lisää →


I had a black dog

Mitä on masennus ja miten se kesytetään? Tässä WHO:n animaatiossa syvennytään hienosti masennuksen olemukseen ja siihen, mikä on reitti masennuksesta parantumiseen.

Lue lisää →