Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930

Varaa aika sähköisesti

Pika-apua johtajuuden haasteisiin

Esimiesten Help Desk

Quick help for leadership challenges

Help desk for supervisors

Keskusteluapua elämän kipupisteissä

Psykoterapia

Psykoterapiassa tavoitteena on tehdä myönteisiä muutoksia omaan ajatteluun, tunteiden käsittelemiseen ja käyttäytymiseen.

Varaa aika

Arjen rakentamista

Arki pitää ihmisen ja organisaation elossa! Tietotaito Group tuottaa monialaisia palveluita ihmisten arjen tueksi sekä yritysten ja organisaatioiden menestyksen mahdollistamiseksi.

Kokemus ratkaisee

Hyvässä arjessa olemme vahvempia ja jaksamme paremmin kohdata elämän mukanaan tuomat haasteelliset ja ajoittain huonotkin päivät.

Luottamus lähelläsi

Asiakkaitamme palvelee kolmisenkymmentä työntekijäämme, joilla on psykologinen, psykoterapeuttinen, kasvatustieteellinen, ekonomistinen tai luonnontieteellinen koulutus.

Työnohjauksessa saan näköalaa eteenpäin, jos muuten tahdon upota liian syvälle arkeen. Asioiden kriisiytymistä ei kannata odottaa, sillä apua saa aiemminkin, kun uskaltaa hakea.

Leena Virratvuori
Sovatek-säätiön aluejohtaja

Soveltuvuusarviointi tuo vahvistusta asioille, jotka ovat jääneet askarruttamaan meitä. Pyydämme usein arvioinnin tekijää kiinnittämään erityistä huomiota näihin kysymyksiin.

Outi Leppänen
henkilöstöpäällikkö, Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Terapiasuhteeni Tietotaidolla on ollut paras koskaan, ja olen saanut sen avulla palasia paikoilleen. En enää murehdi tai stressaannu asioista, jotka ennen olivat ylitsepääsemättömiä.

Nimetön
terapiapalveluiden asiakas

Yhteistyökumppanimme Tietotaidon vahvuuksia on nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin. Apua saa jo puhelinsoitolla ja palvelu on ehdottoman asiantuntevaa.

Terttu ja Kari Röntynen
Lasten- ja nuortenkoti Himaharju