Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930 tietotaito@coronaria.fi

EHTA tukee muutoksen johtamisessa

Muutosvalmennus

Esimiehenä olet tottunut johtamaan työelämän jatkuvaa muutosta. Olet varmasti huomannut, että onnistuminen riippuu ennen kaikkea henkilöstön saamisesta mukaan muutokseen. Työntekijöiden on ymmärrettävä muuttuneiden tavoitteiden merkitys omassa työssään. Ellei johdolla puolestaan ole tietoa henkilöstön sitoutumisen esteistä, tavoitteet jäävät saavuttamatta.

Tarjoamme esimiestyön tueksi EHTA-muutosvalmennusta. Nimi tulee sanoista ennakoi, havainnoi, toimi ja arvioi.

EHTA-valmennus antaa vastauksia näihin kysymyksiin:

  • Tiedostanko, mitä tavoitteet tarkoittavat työssäni?
  • Tunnistanko muutosta vastustavat ilmiöt arjessani?
  • Tunnistanko muutoksen herättämät tunteet ja niiden seuraukset työyhteisössäni?
  • Hahmotanko omat osaamistarpeeni uudessa toimintaympäristössä?
  • Millaisia yhteisiä pelisääntöjä tarvitsemme?
  • Toimivatko seuranta ja arviointi?

EHTA on ratkaisukeskeistä ja kannustavaa työskentelyä. Valmennus kytkeytyy luontevasti osaksi organisaation toimintaa ja työkyvyn ylläpitoa. Tavoitteena on esimiesten ja henkilöstön yhä toimivampi yhteistyö.

Valmennuksien sisällöt vaihtelevat tarpeen mukaan. Alati muuttuvat toimintaympäristöt pakottavat yhä tehokkaampien toimintamallien kehittämiseen työhyvinvointi huomioiden. Kumuloituvan kehityksen tekniikalla herätämme osallistujien petentiaalin ja edistämme ryhmän jäsenten sitoutumista uusiin toimitatapoihin.

Muutosvalmennus on jatkuva prosessi. Saat sen varrella uutta tietoa tehdäksesi tarvittavaa hienosäätöä ja täsmentääksesi tavoitteita. Prosessin myötä tavoitteisiin sitoutuminen vahvistuu samalla, kun esimies- ja alaistaidot kehittyvät. Organisaatiokulttuurin muutoksesta tulee mahdollinen.