Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930 tietotaito@coronaria.fi

Psykoterapiapalveluita kaikenikäisille

Psykoterapia

Tarjoamme ostopalveluna psykoterapiaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Psykoterapeuttimme ovat Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia.

Lapsille ja nuorille toteutamme yksilöhoidon rinnalla perhe- ja vuorovaikutuspsykoterapiaa DDP- ja Theraplay-menetelmin. Rakennamme hoitosuunnitelman, joka hyödyntää eri hoitomuotoja lapsen tai nuoren tarpeiden mukaan. Suunnitelma laaditaan aina yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Myös Tietotaidon omat lastenpsykiatrian erikoislääkärit ovat käytettävissä.

Lasten ja nuorten hoito rahoitetaan tavallisesti kunnan maksusitoumuksella. Yli 16-vuotiaiden psykoterapia on pääosin Kelan tukemaa kuntoutus-, pari- tai perheterapiaa. Lue lisää rahoitusmahdollisuuksista.

Tarjoamme psykoterapiatyön ohjaus-, koulutus- ja konsultaatiopalveluita sosiaali-, terveys- ja koulutoimen ammattilaisille. Teemoina voivat olla asiakas- ja hoitosuhteiden kysymykset, ammatti-identiteetin kehittäminen tai voimavarojen vahvistaminen. Tavoitteena on oman työn kehittäminen ja osaamisen vahvistaminen.

Järjestämme koulutuksia perheneuvola- ja psykoterapiatyön ammattilaisille. Kesto voi vaihdella yksittäisistä tilaisuuksista pidempiin prosesseihin.


Lataa esite:
DDP (pdf)
Theraplay (pdf)