Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930 tietotaito@coronaria.fi

Kohti hyvää työtä

Työnohjaus, konsultaatio ja koulutus

Työskenteletkö lasten, nuorten ja perheiden parissa? Työnohjaus- ja konsultaatiopalvelumme on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan sekä koulutoimen ammattilaisille. Teemaksi voit valita tarpeesi mukaan esimerkiksi asiakas- ja hoitosuhteiden kysymykset, ammatti-identiteetin kehittämisen tai voimavarojen vahvistamisen. Kaikilla ohjaajillamme on vankka käytännön kokemus sosiaali-, terveys- ja koulualan kehittämisestä.

Työnohjaus on tutkimusmatka työhön, työyhteisöön ja omaan ammatilliseen rooliin. Ohjauksessa saat mahdollisuuden tarkastella työtäsi uudesta näkökulmasta. Voit ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi ja hallita työn kuormittavuutta.

Yhteisötyönohjaus tukee yhteisten perustehtävien löytämistä ja vahvistaa työntekijöiden kykyä kehittää työtään. Lisäksi ohjaus edistää hyvää ihmissuhdejohtamista ja kohentaa vuorovaikutusta. Työyhteisöön syntyy tunne yhdessä selviytymisestä.

Ohjaus voi olla henkilökohtaista tai ryhmämuotoista. Osa ohjauksesta on mahdollista toteuttaa videovälitteisesti Skypessä. Työskentely on aina ehdottoman luottamuksellista.

Työnohjaus vaikuttaa tutkimusten mukaan esimerkiksi näin:

  • toiminnan laatu paranee
  • työyhteisön toiminta muuttuu sujuvammaksi
  • ammattipersoona ja -identiteetti vahvistuvat

Työn konsultoinnissa keskitymme hakemaan ratkaisua yhteen rajattuun ongelmaan tai teemaan. Konsultoinnin kesto voi vaihdella yhdestä kerrasta muutaman tapaamisen mittaiseen prosessiin. Työskentelyssä ovat mukana työ- ja organisaatiopsykologian, perheterapian, lastenpsykologian ja -psykiatrian, yksilöpsykoterapian sekä neuropsykologian näkökulmat.

Järjestämme koulutusta perheneuvola- ja psykoterapiatyön keskeisistä kysymyksistä. Voit valita tarpeen mukaan yksittäisen koulutustilaisuuden tai pitkäjänteisten koulutusprosessin.


Lataa esite:
MIM-tyonohjaus (pdf)