Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930 tietotaito@coronaria.fi

Johda työhyvinvointia tuloksekkaasti

Työhyvinvoinnin johtaminen

Työhyvinvoinnin johtaminen on keskeisessä osassa yrityksen tai yhteisön edetessä kohti tavoitteitaan. Voivathan päämäärät toteutua ainoastaan ihmisten ja heidän työpanoksensa kautta.

Työhyvinvoinnin johtaminen tapahtuu pääasiassa työpaikan arjessa. Laajemmin ajateltuna se on myös verkoston johtamista. Kokonaisuuteen kuuluvat johtajat ja esimiehet, henkilöstö, työterveyshuolto, vakuutusyhtiöt sekä muut asiantuntijat. Yhteistyö toimii parhaiten, kun kaikki osapuolet mieltävät omansa ja toistensa tehtävät oikein. Selkiytys on usein tarpeen henkilöstöjohdon, esimiesten ja työterveyshuollon välillä. Näin estetään roolien sekoittuminen ja varmistetaan, että työterveyshuolto tukee organisaatiota parhaalla mahdolliselle tavalla.

Tuemme sinua etsiessäsi ratkaisuja myös vaikeisiin ja pitkittyneisiin työkykykysymyksiin, kuten sisäilmaongelmien huomioimiseen ihmisten johtamisessa. Autamme sinua tunnistamaan tunnetaakkoja, jotka vaikeuttavat jatkuvasti työyhteisön toimintaa.

Yksittäisenä palveluna työhyvinvoinnin kehittämisessä Terveenä työssä -toimintamallimme, joka nopeuttaa työntekijän tai ryhmän palautumista työkykyiseksi. Toimet räätälöidään aina tarkasti tarpeen mukaan, ja ne toteutetaan työpaikalla. Malli nivoutuu saumattomasti muuhun työterveyshuoltoon. Asiantuntijoillamme on työterveyspsykologin pätevyys.

Jo lukuisat työterveyshuollot luottavat työterveyspsykologiemme asiantuntemukseen. Toimimme osana asiakkaiden moniammatillisia työryhmiä. Tarpeen mukaan räätälöidyt palvelumme sisältävät yksittäisten työntekijöiden ja esimiesten ohjauksia ja työkykyarvioita. Tarkastelemme aina henkilön työkykyä suhteessa työn vaatimuksiin. Hyvin usein vastaus ongelmiin löytyykin muusta kuin varsinaisesta työkyvystä.