Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Asiakaspalvelu
010 271 2930 tietotaito@coronaria.fi

Valmistujaislahjaksi uraansa miettivälle WOPI- tutkimus, joka tarkastelee ihmisen luontaista toimintatyyliä.

Work Personaly Inventory-arviointi kartoittaa henkilön tapaa ajatella, ratkaista ongelmia, tehdä päätöksiä ja asennoitua muutoksiin. Arviointia voi hyödyntää esimerkiksi uraohjauksessa, työntekijän uudelleensijoittelussa sekä rekrytoinnissa.

Work Personality Inventory-arviointi (WOPI) on erinomainen työkalu yksilökohtaiseen johtamiseen. Arvioinnilla saadaan johtamisen tueksi tietoa millaista tukea kukin yksilö kaipaa, mitkä ovat yksilön vahvuudet ja onnistumiset sekä kehittämiskohteet.

Testiin kuuluu verkossa itsenäisesti täytettävä testi sekä henkilökohtainen purkukeskustelu sertifioidun asiantuntijamme kanssa. Testattava saa kirjallisen raportin, joka käydään tarkasti läpi palautekeskustelussa testattavan kanssa. Tämän jälkeen raportti jää testattavalle oman työstämisen apuvälineeksi.

Arvioinnisa tarkastellaan henkilön luontaisen toimintatyylin, vuorovaikutuksen ja työtehtävän vaatimusten yhteensopivuutta. Toimintatyylin  arviointi kertoo erilaisista tavoista toimia vuorovaikutuksen ja yhteistyön, suunnittelun ja ongelmaratkaisun sekä johtamisen tilanteissa. Taustalla on ajatus, että kun tunnistan oman tapani toimia erilaisissa tilanteissa, osaan myös huomioida toisen tyylin vuorovaikutustilanteessa. Jokainen meistä on nimittäin parhaimmillaan saadessaan työskennellä itselleen luontaisella tavalla.  

Kesto: itsenäinen testi netissä n. 20 min, henkilökohtainen palaute testistä n. 30 min.

Tarjouksemme 290€ (ovh 372€) on voimassa 30.6.2020 saakka.

Testin voit tilata sähköposteista tietotaito@coronaria.fi tai liisa.porento@coronaria.fi. Voit myös soittaa Liisa Porento, p. 050 374 5641.