Toimin työyhteisöjen kehittäjänä, esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentajana sekä työnohjaajana. Työskentelen Uudellamaalla ja etänä valtakunnallisesti. Palvelen mielelläni myös ruotsinkielisiä asiakkaita. Olen koulutukseltani psykiatriseen kuntoutukseen erikoistunut toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja työnohjaaja. Minulla on myös opintoja ja kokemusta yrittäjyydestä ja palvelumuotoilusta.

Olen toiminut pitkään kuntoutuspsykiatriassa toimintaterapeuttina, ja sote alalla työnohjaajana. Tunnen hyvin kuntoutuksen palveluverkoston ja toimialan haasteet. Toimintaterapeuttina olen tottunut arvioimaan ja tukemaan ihmisten toimintakykyä sekä luomaan toimintakykyä tukevaa ympäristöä. Työnohjaajana haluan tukea hyvää johtajuutta sekä perustehtäväkeskeistä ja positiivista toimintakulttuuria. Haluan auttaa ihmisiä löytämään omasta perustehtävästä työn iloa ja työyhteisöjä löytämään yhteisen tekemisen voiman.

Erikoisalaani on itsensä johtamisen tukeminen kaikilla tasoilla, muutostilanteissa johtajuuden tukeminen sekä moniammatillisen yhteistyön ja työn kehittämisen tukeminen.

 

Koulutukset:

Virtuaalisen koulutuksen ja fasilitoinnin asiantuntijaksi- koulutus 2022

Henkisen ja hengellisen kasvun ohjaaja valmennus 2021

Toimintaterapeutti AMK, päivityskoulutus 2019

Yrittäjän ammattitutkinto hoivayrittäjille 2016

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto 2015

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen / ADHD-valmentaja koulutus 2008

Työyhteisöjen kehittäjä- Työnohjaaja koulutus 2003

Erikoistoimintaterapeutin tutkinto, psykiatrinen toimintaterapia 1989

Ergoterapeutexamen, toimintaterapeutin tutkinto 1985